SEO

När du söker efter hjälp med Sökmotoroptimering av din webbplats så är TribuSoft det bästa valet, vi har stor erfarenhet av SEO och lägger stor vikt vid att leverera resultat till dig som kund. Vårt mål är att din SEO ska vara lönsam och bli din bästa säljare, att folk enkelt ska hitta ditt företag och använda sig av dina produkter eller tjänster. Vi vill även leverera SEO av ett bestående värde och att ni som kund känner er trygga med oss som er leverantör av sökmotoroptimering.

SEO/Sökmotoroptimering är en av våra huvudsakliga tjänster på TribuSoft och vi har arbetat med många olika företag för att förbättra deras SEO och öka deras synlighet i sökmotorerna. Sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att öka ditt företags eller din verksamhets försäljning av produkter och tjänster då en stor andel av konsumenter börjar sin köpprocess i just en sökmotor såsom Google. 

SEO från TribuSoft

Sökmotoroptimering från TribuSoft garanterar att din webbplats ser resultat, genom samtal med dig kring målsättningar och önskemål skapar vi inte endast en skräddarsydd plan för din SEO utan även levererar den.

Vi har haft många kunder som tidigare arbetat med SEO hos en annan leverantör och inte fått så mycket för det, varken trafikökningar eller utförda optimeringar. På TribuSoft kan ni vara lugna med att vi gör allt för att uppnå era mål med SEO arbetet, dessutom arbetar vi med metoder som ger dig ett kvarstående värde av SEO arbetet även efter vårt samarbete då vi inte hyr länkar till din sida utan bygger alla länkar permanent och även lägger en SEO vänlig struktur i grunden på din webbplats som du själv senare kan bygga vidare på.

När du väljer oss som SEO leverantör behöver du heller inte oroa dig om utförandet av optimeringarna då vi implementerar allt direkt på din webbplats med vårt kunniga team av webbutvecklare.

Så arbetar vi med er SEO

Med oss som SEO leverantör får du:

Sökordsanalys

 • En kvalitativ sökordsanalys baserad på er verksamhet.

Onpage optimeringar

 • H-Tagg optimering
 • Metabeskrivning & Titel optimering
 • Innehållsoptimering + Skapande
 • Bild & Video Optimering
 • ALT- text optimering
 • Geotag optimering
 • Optimering och skapande av internlänkar
 • Hastighetsoptimering
 • Optimering av hemsida för mobilanpassning

Offpage optimeringar

 • Länkbyggnad på ett kvalitativt och naturligt sätt.
 • Kvalitativa Off-page Artiklar

Vad är SEO?

SEO/Sökmotoroptimering innebär att man arbetar med en webbplats på ett sätt som främjar synligheten i Google. Det finns hundratals av så kallade rankingfaktorer som google tar hänsyn till när de bestämmer hur högt upp i sökresultatet din webbplats hamnar, med SEO, alltså Sökmotoroptimering så optimerar vi din webbplats så att den uppfyller Google’s rankingfaktorer och hamnar högre upp i sökresultatet. 

Varför SEO?

Google är en av de största sökmotorerna i hela världen, och i de flesta europeiska länder den största sökmotorn. Bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Detta för att vi ständigt är uppkopplade under 2020-talet, exempelvis via mobilen som vi bär med oss överallt.

Som vi skriver ovan är Google verkligen startskottet för information numera, oavsett vart du befinner dig så länge du har din telefon med dig har du tillgång till all världens information.

Det har blivit allt vanligare att ökad försäljning härleds till företagets ökade synlighet på Google. Vi har en mängd kundcase där vi kan redogöra för hur vi med hjälp av Google ökat våra kunders omsättning framgångsrikt.

Detta är säkert inget nytt för de flesta att Google kan vara en oerhört stark marknadsföringskanal. Tänk efter själv när du senast gjorde ett köp. Hur många gånger använde inte du Google innan ett köp faktiskt gjordes?

Det fungerar alltså på så vis att när era potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster på sökmotorer som Google, är det oerhört viktigt att ni syns så högt upp som möjligt i sökresultatet. Detta för att trafiken fördelas efter vad som syns först. Där statistik visar på att plats ett brukar leverera ungefär 30 procent av den totala trafiken och plats två ungefär 15 procent.

För att säkerställa att ni då tar del utav trafiken från sökmotorerna bör ni därför arbeta kontinuerligt med sökmotoroptimering, eller SEO som det också kallas för. Gör ni inte det, så innebär det med stor sannolikhet att ni dagligen går miste om relevant trafik från sökmotorer som Google. Detta innefattar alltså att ni går miste om nya potentiella nya kunder varje dag. Sanningen är också den att ni troligen tappar försäljning till någon av era konkurrenter som positionerar sig bättre på sökmotorerna. Av den anledningen så bör arbetet med SEO vara en viktig del i er marknadsföring. Detta oavsett om ni gör arbetet på egen hand eller anlitar en seo byrå.

Är du intresserad av våra tjänster?

Hör av dig och berätta lite om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Skicka oss ett meddelande

De 6 vanligaste frågorna från dig som vill köpa en hemsida