Sökmotoroptimering i
Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad utan även en av Europas mest dynamiska städer när det gäller teknik och affärer. Inom denna konkurrensutsatta miljö är det avgörande att stå ut. Hos TribuSoft är vår expertis inom webbutveckling, Google Ads, SEO & Lokal SEO din nyckel till framgång i den digitala arenan. Genom strategisk och resultatorienterad sökmotoroptimering hjälper vi ditt företag att nå toppositioner och stärka din närvaro online.

Inled en dialog Våra tjänster

Gratis SEO analys!

Vi erbjuder en kostnadsfri SEO-analys. Låt oss visa dig var ditt företag står idag och vilka möjligheter som finns för att klättra högre i sökresultaten. Våra experter ger också en insikt i potentialen av SEO-arbete genom en omfattande sökordsanalys.

Vill du höra hur vi kan hjälpa dig?

Varför sökmotoroptimering?

Över 90% av Sveriges befolkning börjar sin köpresa på Google. Sökmotoroptimering gör det möjligt för ditt företag att ta del av denna enorma trafik, organiskt öka sin trafik och därmed förbättra synligheten för din målgrupp.

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering, eller SEO, handlar om att förbättra en webbplats (både tekniskt och innehållsmässigt) för att göra den mer synlig i sökmotorers organiska (icke-betalda) sökresultat. Det omfattar ett spektrum av tekniker och strategier, från sökordsanalys och innehåll till länkbyggnad, och syftar till att förbättra webbplatsens placering i sökmotorer som Google.

Vad innebär BRA sökmotoroptimering?

Bra SEO innebär att du får faktiska resultat av din leverantör av sökmotoroptimering i form av både trafik och kunder.

Ett SEO arbete ska även ge långvariga resultat och inte vara en quick fix eller ett engångsarbete. Självklart kan man göra mycket för en sajt genom att optimera viktiga element men i tiden av “Topical Autority” och “EEAT” är det extra viktigt att ett SEO arbete utformas på ett sätt som är hållbart och ger resultat som lever kvar och man kan bygga vidare på.

Hur lång tid tar det innan Sökmotoroptimeringen ger resultat?

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete. Beroende på ditt företags specifika förutsättningar kan det ta några månader till ett år innan du ser tydliga resultat. Men det unika med SEO är att det ger ett bestående värde. Även efter att du avslutat en aktiv SEO-kampanj kommer din webbplats att dra nytta av de optimeringar som har genomförts.

Hur mycket kostar sökmotoroptimering?

Priset för sökmotoroptimering varierar och kan kosta allt mellan 1.000 kr/mån till 100.000 kr/mån. Det beror på hur stor din sajt är och vad för konkurrens som finns på dina huvudsökord.

Enkel uppskattning av priser för sökmotoroptimering:

Enskild firma – Hobbyföretag: 1.000 kr/mån – 5.000 kr/mån. Exempel på dessa typer av företag kan vara enskilda fotografer, frisörer, hundpassare eller annan mindre företagsamhet.

Lokalt företag – Mindre företag – liten E-handel: 5.000 kr/mån – 15.000 kr/mån. Exempel på dessa typer av företag är: lokala städfirmor, mindre flyttfirmor, trädgårdsskötare, målare.

Flera orter – Större företag – Stor E-handel: 15.000 kr/mån – 100.000+ kr/mån. Exempel på dessa typer av företag är: Flyttfirmor som flyttar över hela Sverige med flera huvudkontor, Stora E-handelssidor som konkurrerar med flertalet produkter samtidigt.

Det som avgör budgeten för sökmotoroptimering är hur svårt det är att synas på dina sökord samt hur många svåra sökord du vill synas på.

Kontakta oss för en gratis skräddarsydd offert och nulägesanalys. Helt utan förbindelse!

Vill du höra hur vi kan hjälpa dig?

Vanliga frågor om Sökmotoroptimering

Hur gör man sökmotoroptimering?

Genom att kombinera tekniska, innehållsmässiga och off-page strategier för att förbättra webbplatsens synlighet i sökmotorer.

Vad är sökmotoroptimering?

En metod för att förbättra en webbplats synlighet i sökmotorernas organiska sökresultat.

Vilket är det första steget när du vill sökmotoroptimera din webbplats?

En nulägesanalys för att förstå var du står idag och identifiera de bästa möjligheterna för förbättring är den bästa starten när du vill sökmotoroptimera din webbplats.

Varför är sökmotoroptimering viktigt för företag i Stockholm?

Med en stark närvaro på webben kan Stockholmsföretag nå en större marknad och konkurrera effektivt i den digitala eran.

Vad innebär BRA sökmotoroptimering?

Bra sökmotoroptimering innebär verkliga resultat. Det finns tyvärr idag många som arbetar med SEO som inte levererar något värde. Vi på TribuSoft kan med säkerhet säga att vi levererar BRA sökmotoroptimering.

Vad kostar sökmotoroptimering?
Kostnaden varierar beroende på projektets omfattning, mål och den specifika marknaden. Kontakta oss för en skräddarsydd offert!

Vill du höra hur vi kan hjälpa dig?