Proms & Weddings – SEO & Google Ads för E-handel

Skribent: Linus Pierre Apr 04 2023 September 20, 2023

Vi på Tribusoft är stolta över att ha Proms & Weddings hos oss som SEO kund. Vi har genom vårt SEO arbete ökat trafiken på Promsandweddings.se från en månadstrafik på 2820 de 28 dagarna innan vi påbörjade SEO arbetet (februari/Mars 2022) till 6110 klick in på sidan senaste 28 dagarna(Februari/Mars 2023) Vilket är en ökning med ca 218% under ett år av att aktivt arbeta med SEO.

Proms & Weddings mål för framtiden med SEO

I framtiden vill Proms & Weddings fokusera på att etablera sig på flera marknader i norden med utökat SEO-arbete på dessa marknader. Målet är att driva in trafik och försäljning på deras E-handelswebbplats från relevanta länder och områden i norden och förutom att öka sin försäljning online även få in besökare till sina provrum i Malmö från närliggande Köpenhamn.

Vilka är Proms & Weddings?

Proms & Weddings är ett företag som erbjuder sina kunder allt de kan tänka sig inför bal och bröllop. Du finner förutom bröllopsklänningar och accessoarer som tärnklänningar, Bröllopsskor och smycken även balklänningar och festklänningar för afton och partykvällar.  

Proms & Weddings utmärker sig genom sin kombination av kvalitet och bra priser samtidigt som de har ett brett utbud från många kvalitativa tillverkare av klänningar och bröllopsklänningar. Förutom grymma produkter ebjuder de även tjänster för dig som ska gifta sig i form av bröllopskoordinator och självklart provningar för bröllopsklänningar så att du kan få vägledning och hjälp att hitta rätt bröllopsklänning.

Varför är SEO och Google Ads bra?

SEO och Google Ads har flera fördelar men den fördel som utmärker sig mest är det faktum att du når relevanta kunder direkt med din webbplats. Idag börjar ungefär 90% sin köpprocess på google, antingen genom ett sök efter lokala firmor för tjänster eller varumärkes och produktsök för beställning av varor. Förutom att göra din webbplats synlig för köpare så är även synligheten högst relevant, då du visas för konsumenter som aktivt söker efter dina tjänster eller produkter och inte endast exponerar konsumenter allmänt som kanske inte är ute efter att köpa dessa utan endast ser er reklam på TV, hör den på Radio eller scrollar förbi den på Facebook.

Vill du ta din E-handel till nästa nivå?

Vi på TribuSoft har erfarenheten och kunskaperna som krävs för att hjälpa dig ta din E-handel till nästa nivå genom SEO & Google Ads. Kontakta oss och berätta om dina önskemål så ger vi dig en skräddarsydd offert på de tjänster du efterfrågar.