Köpa hemsida till sitt företag i Sverige

Skribent: Linus Pierre Mar 03 2023 September 20, 2023

Köpa hemsida till sitt Skapa en hemsida företag i Sverige

Att köpa hemsida till sitt företag är inte alltid lätt. Svensk kvalité är något som de flesta förknippar med något riktigt bra som håller länge och är stabilt. Samma sak gäller när de kommer till hemsidor.

Vi kommer nedanför gå igenom vad man ska tänka på när det kommer till att hitta en webbyrå som leverantör och köpa sig en företagshemsida.

TribuSoft är en SEO byrå i Stockholm.

1. En bra grund med framtid för att växa

En grund betyder precis som de låter, en bra grund att stå på och de gäller självklart hemsidor. Ett riktigt bra webbhotell som har sina servrar inom Sveriges gränser så att säkerheten är hög samt att datalagringen följer våra lagar och regler är ett måste.

Till detta kommer snabbheten, dvs hur snabbt hemsidan kan ladda från server vilket är ett plus om den ligger nära dina kunder och besökare.

Utöver detta som är modern serverstruktur ett plus då detta ger bra versioner av PHP vilket behövs för att driva världens bästa system när de kommer till hemsidor, WordPress!

2. WordPress – Hjälten för hemsidan

Att WordPress är riktigt bra på allt möjligt skulle nog de flesta webbutvecklare och webbdesigners säga. Men det är mer än bara ett bra CMS system (content management system). Det är ett verktyg som gör det enkelt för dig som företagare att uppdatera, ändra och lägga till information på din hemsida utan att behöva lära dig kodad html, css eller php. Har utvecklaren byggt hemsidan korrekt så kan du med enkelhet ändra allt från text, bilder, bildspel, länkarm färger och typsnitt.

Om du ska bygga en ny hemsida till ditt företag, använd WordPress!

3. Webbyrån som har en bra support

Att hitta webbyrå och leverantör kan känns svårt. De finns många där ute som säger sig kunna koda på olika nivåer. Kanske har du en kompis som kan fixa hemsidan lätt säger han. Men jag skulle som företag alltid hitta en bra webbyrå som har bra support via telefon och mejl och inte lägga ut arbetet på en kompis eller kollega. Osämja kan lätt uppstå när saker inte görs färdigt i tid eller att de helt enkelt uppstår saker i livet som de ofta gör vilket medför att hemsidan aldrig blir klar eller som man vill ha den.

Anlita alltid en bra webbyrå för er hemsida och se gärna över ett serviceavtal så slipper du oroa dig.

Vi på EMS Design Webbyrå i Stockholm har t.ex. flera fördelaktiga serviceavtal för företag och kommuner när det kommer till hemsidor.

4. Lansera hemsidan när den är klar!

Många vill stressa ut en hemsida för att den måste finns på plats direkt, gärna igår. Då man kan få ut en hemsida relativt snabbt så är innehållet på hemsidan viktigt. Tänk att hemsidan är er plats i reklamfönstret. Självklart ska den vara så bra som möjligt när en potentiell kund går förbi.

Därför är de viktigt att ha bra text, bilder och annat information samt även se över sin sökoptimering så att allt blir så bra som möjligt. Det gör inget om hemsidan tar lite längre att lansera då det är bättre om den är helt 100% klar och optimerad när den kommer ut på webben.

Slutsats och vår rekommendation

Innan du bara tar ett webbhotell, kontakta gärna ett par webbyråer och diskutera ditt projekt samt se vad de rekommenderar. Bra support är extremt viktigt tillsammans med snabba och moderna servrar som stödjer nyaste PHP och WordPress. Vi på EMS Design Webbyrå har en av Sveriges bästa support vilket du kan se på alla våra omdömen på internet. Så ska du köpa hemsida till ditt företag, tänk EMS Design.