Classic Collection

Skribent: Alexander M. Sandvik Mar 02 2023 September 20, 2023

Välkommen Classic Collection!

Nu välkomnar vi även Classic Collection som en ny samarbetspartner där vi kommer hjälpa classiccollection.se med SEO för både on page och off page. Classic Collection är ett företag som erbjuder exklusiva och kvalitativa mattor, kuddfodral, kuddar, underlägg och mer dekoration för inredning. Classic collection gör det enkelt för sina kunder att hitta stilfulla val som ger hem mer karaktär och sammanhang.

Vilka är Classic Collection?

Classic Collection är ett företag som sysslar med inredning och uttryck för hemmet, genom deras exklusiva stil och höga kvalitet så säkrar de att deras kunder är nöjda i en hög grad. Företaget har även stort fokus på ekologi och miljömedvetenhet och kontrollerar därför hela tiden deras hantverkare och leverantörer erhåller anställda som arbetar under schyssta, säkra och rättvisa förhållanden. De är medvetna och uppmärksamma på hur konsumtionen påverkar vår värld och väljer i största möjliga mån att hålla sig till hållbara material och processer.

Så ser vårt arbete ut för att öka deras organiska trafik

Vi på Tribusoft är specialiserade på SEO och kommer att arbeta intensivt med Classic Collection löpande för att öka trafiken till dem som kund hos oss. Vi har flera metoder för att uppnå detta och få ut de resultaten vi är nöjda och stolta över.

Viktigt att göra för att öka deras trafik är att skapa relevant och bra innehåll för att beskriva deras produkter och verksamhet, detta gör att Google förstår vart dem ska placera Classic Collection och bra innehåll gör även att Google anser att du bör synas bättre då du ger lösningar på problem eller svar på frågor på ett bra och beskrivande sätt.

Så vi vill alltså skapa detta innehåll som beskriver och bearbetar deras företags ämnen på ett bra sätt och kommer att skriva dessa för att fånga upp de sökord som vi har analyserat och bestämt oss för att vi vill att dem ska synas på.

Nästa steg är att bygga styrkan hos deras domän genom att bygga upp deras länkprofil, detta görs genom att vi publicerar mer relevant innehåll på andra hemsidor genom blogginlägg som gästbloggare och länkar till deras hemsida ifrån relevant information.

En liknelse till detta är till exempel en universitetsuppsats där man skriver djupgående om ett ämne, har man då endast en källa som man tar all information ifrån så kanske läraren inte anser att du har utforskat ämnet nog för att ge en bra bild av ämnet då man måste jämföra alla olika källor och se vilka som talar för samma sak och vad som är fakta rätt.

Precis som läraren så anser Google att fler källor är bra fast google är ur källans synvinkel och inte uppsatsens. Alltså ju fler gånger din hemsida används som en resurs eller hänvisas till på en annan hemsida, desto bättre. Detta betyder i Googles ögon att hemsidans innehåll är så pass bra att den används för att beskriva ämnet vidare hos andra aktörer, vilket är en faktor som gör att de lägger din hemsida högre upp i deras ranking på sökord av de termerna du blir länkad till på.

Vårt mål med SEO
för Classic Collection

Så vad vill vi uppnå med våra kunder som Classic collection?

Tribusofts mål har alltid varit och kommer alltid vara att ge värde till kunderna, vi vill erbjuda en så pass bra tjänst att våra kunder kommer upp i lönsamhet av att arbeta med oss och att de själva känner att arbetet vi utför åt dem är givande. SEO är centralt när vi bygger upp våra kunders webbplatser detta möjliggör lönsamhet både kortsiktigt och många många år framåt.