Hitta Kreditkortet listar bästa kreditkortet för 2020

Skribent: Alexander M. Sandvik Mar 02 2023 September 20, 2023

Hitta Kreditkortet listar bästa kreditkortet för 2020

Vi har nu lanserat vår jämförelsetjänst som har till syfte att bli Sveriges största jämförelsetjänst för kreditkort. Hitta Kreditkortet har till syfte att lista det bästa kreditkortet 2020. Arbetet med webbplatsen är långt ifrån klart ur ett användarperspektiv och ett SEO perspektiv.

Vårt fokus kommer vara att inta en första placering för sökordet bästa kreditkortet 2020.

Hitta Kreditkortet: En studie på perfekt On-page

Hitta Kreditkortet är ett oerhört intressant case utifrån ett On-page perspektiv.

Varför?

För att vi har knappt byggt några länkar till webbplatsen och enbart fokuserat på On-page, redan under utvecklingen av webbplatsen.

Vi har använt alla våra samlade erfarenheter till att optimera webbplatsen perfekt för sökordet bästa kreditkortet.

I skrivande stund rankar vi på plats 15 för det sökordet och ser en jättepotential att inta en första sida placering under december 2020.

De två primära sökorden inom denna nisch är kreditkort och bästa kreditkortet.

Och det är oerhört fascinerande att än idag 2020 kunna konkurrera genom bra On-page optimering, fast att konkurrenterna arbetar aktivt med länkar.

Som vi kan se från bilden ovan från ahrefs är sökordet ”bästa kreditkortet” ett av de svårare sökorden att synas på här i Sverige.

Vilket gör denna webbplats värd att studera.

Strategi

Strategin för webbplatsen kommer fortsatt handla om att arbeta med On-page. Vi har flera större idéer på verktyg och annan funktionalitet som kommer göra Hitta Kreditkortet till det självklara valet för den som är intresserade av att skaffa ett kreditkort.

Vi kommer att under 2021 arbeta ihärdigt och smart för att skapa den bästa webbplatsen för kreditkort.

För dig som är intresserad av att lära dig mer om On-page optimering får gärna söka på sökordet ”bästa kreditkortet” och se vart vi rankar samt studera webbplatsen.