TribuSoft - Tjänster

Här kan du se alla tjänster som vi erbjuder

Om oss

TribuSoft WEB

TribuSoft erbjuder högklassiga tjänster inom webbutveckling. Vi bygger moderna webbplatser som är perfekt optimerade för att Google ska ge webbplatsen en fördel på serpen.

Vidare utvecklar vi webbplatser som guidar besökaren rätt, vilket möjliggör en hög konverteringsgrad.

TribuSoft SEO

Vår kärnverksamhet är baserad kring sökmotoroptimering (SEO). Vår avkastning för våra jämförelsetjänster är direkt kopplade till deras närvaro på Google.

Därför kan ni vara säkra på att våra metoder är beprövade och omarbetade till perfektion innan vi implementerar liknande strategier för våra kunders verksamheter.

Om oss
Om oss

TribuSoft SOCIAL

Marknadsföring i sociala medier kan vara ett kraftfullt verktyg för att nå ut till nya kunder. TribuSoft social möjliggör att du som kund kommer nå rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt med rätt budskap.

Vårt arbete innefattar den betalda annonseringen så väl som förvaltningen genom att arbeta långsiktigt med organiska flöden både i Facebook och Instagram.

TribuSoft Email

Email är en av de äldsta digitala marknadsförings kanaler som existerar och är många gånger förbisedd när vi talar om digital marknadsföring.

Vi tar fram skräddasydda lösningar som har till syfte att behålla era kunden i ert ekosystem. Med smarta lösningar strävar vi att använda email för att skapa ringar på vattnet effekter som rinner över till andra kanaler.

Om oss

Kontakta oss Är du intresserad av våra tjänster? Hör av dig!

Hör av dig och berätta lite kort om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

alexander@tribusoft.se

(+46) 76 839 50 60