Webbutvecklare

Just nu söker vi en Webbutvecklare med tidigare erfarenhet av att arbeta på en byrå eller inhouse i ett företag med webbutveckling. Vi söker dig som har ett öga för kod och är snabb på att lära dig nya saker och gillar att ta dig an dessa utmaningar.

Du kommer som webbutvecklare utföra många olika typer av uppgifter där du bland annat bygger landningssidor, e-handelssidor, implementerar element och verktyg kunden efterfrågar samt laddar upp SEO & SEM undersidor tilldelade dig av våra andra specialister.

Till dig som vill arbeta som webbutvecklare med oss

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av webbutveckling och besitter de kunskaper som krävs för att göra ett bra arbete från grunden. Du ska vara bekväm med arbete i WordPress och ha en passion för programmering samtidigt som vi önskar att du är agil och lätt kan lära dig och anpassa dig till nya system. Du ska ha kunskaperna som krävs för att skapa funktioner och implementera skapa funktioner i webbplatser baserade på PHP, HTML, JavaScript & CSS Vi ser det även meriterande om du känner dig bekväm med jQuery samt Sass & Less.

Vi vill att du som arbetar med oss ska vara självständig i ditt arbete och kunna ta nästa steg i felsökning eller åtgärda problem på egen hand. Vi vill även att du fungerar bra i grupp och kan i samarbete med våra andra utvecklare och även våra SEO specialister kunna ta fram lösningar för våra kunder.

Vad vi erbjuder dig som anställd

Som anställd på TribuSoft får du tillgång till flexibla tider och möjligheten att arbeta på dina egna villkor och bygga din arbetsdag på det sätt som passar dig. Du får dessutom tillgång till friskvårdsbidrag och självklart tjänstepension, tjänstepensionen tilldelas genom SEB.

Ditt arbete som Webbutvecklare för hos Tribusoft

Ditt arbete hos oss som Webbutvecklare kommer bestå av flertalet uppgifter där du kommer programmera egna lösningar och skapa antingen hela sidor eller mindre element för webbplatser. Du kommer även få utöka befintliga system, delvis våra in-house lösningar och även befintliga lösningar hos våra kunder. Du kommer även finnas till som resurs för våra SEO specialister och hjälpa dem ladda upp nya sidor. Det händer även att webbplatser får problem eller att något står i vägen för planerade implementationer och du behöver felsöka problem samt implementera lösningar.

TribuSoft

TribuSoft är en digital marknadsföringsbyrå som har arbetat med SEO, SEM och Webbutveckling sedan 2018 och har sedan dess levererat grymma resultat främst genom vår specialisering inom SEO och webbutveckling till kunder av olika slag. Vi lägger vikt vid att skapa en trevlig arbetsmiljö där vi utmanas och utvecklas tillsammans.

Läs mer om oss på TribuSoft och möt vårt arbetslag här!

Är du intresserad av att arbeta med oss? Kontakta oss för frågor eller ansökan.