SEO Specialist – Sökmotoroptimering

Just nu söker vi en SEO Specialist med tidigare erfarenhet av SEO/Sökmotoroptimering för att fylla en viktig roll i vårt team. Vi vill erbjuda det bästa till våra kunder och söker därför dig som brinner för SEO och vill leverera det bästa resultatet som möjligt. Du kommer få en plats i ett team av kunniga SEO specialister och en egen kundstock att arbeta med, självklart kommer du ha våra andra specialister som bollplank samtidigt som vi värdesätter att du är självständig i ditt arbete. 

Till dig som vill arbeta som SEO Specialist med oss

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av SEO och besitter de kunskaper som krävs för att göra Sökordsanalyser samt skriva innehåll som utgår ifrån dessa sökordsanalyser. Du ska även vara bekväm med att skapa länkstrategier åt våra kunder och arbeta med outreach för att få in kvalitativa naturliga länkar till de kunder som behöver dessa. Du bör ha grundläggande kunskaper i WordPress för att utföra onpage redigeringar av H struktur, innehåll och meta.

Du ska vara van i att arbeta med search console och GA för att utvärdera och följa upp de resultat som levereras.

Google certifikat är meriterande men inte ett måste.

Vad vi erbjuder dig som anställd

Som anställd på TribuSoft får du tillgång till flexibla tider och möjligheten att arbeta på dina egna villkor och bygga din arbetsdag på det sätt som passar dig. Du får dessutom tillgång till friskvårdsbidrag och självklart tjänstepension, tjänstepensionen tilldelas genom SEB.

Ditt arbete som SEO Specialist för hos Tribusoft

Ditt arbete hos oss som SEO specialist kommer bestå av flertalet uppgifter rörande en webbplats SEO, du kommer få arbeta med att ta fram strategier och sökordsanalyser för att få dina kunder att ranka på både nya och gamla sökord, du kommer även att få skapa länkstrategier för kunder och genomföra outreach för att få in kvalitativa länkar till din kundstock. Utöver detta kommer du även utföra onpage optimeringar i form av meta titel och besk samt optimera H struktur och innehåll på sidor, därför kräver vi även att du åtminstone kan din väg kring wordpress för att logga in och redigera sidor.

Du ska även vara bekväm att i möten redovisa resultat för kunder och föra god kommunikation så att du kan skapa skräddarsydda lösningar efter kundens önskemål.

TribuSoft

TribuSoft är en digital marknadsföringsbyrå som har arbetat med SEO, SEM och Webbutveckling sedan 2018 och har sedan dess levererat grymma resultat främst genom vår specialisering inom SEO och webbutveckling till kunder av olika slag. Vi lägger vikt vid att skapa en trevlig arbetsmiljö där vi utmanas och utvecklas tillsammans.

Läs mer om oss på TribuSoft och möt vårt arbetslag här!

Är du intresserad av att arbeta med oss? Kontakta oss för frågor eller ansökan.