SEM Specialist – Google Ads

Vi söker just nu en SEM specialist som ansvarar för att sköta både små och stora google ads konton för Tribusofts kunder. Det vi söker efter i dig som person är ett intresse för SEM generellt och framförallt google Ads samt har haft tidigare erfarenhet av att arbeta med betald marknadsföring i Google.

Till dig som vill arbeta som SEM Specialist med oss

Vi värdesätter att du drivs av grymma resultat då vi alltid vill leverera det bästa till våra kunder, samtidigt som vi letar efter dig med en ödmjuk approach. Ingen är färdiglärd på Tribusoft och vi strävar alltid efter att vi ska utvecklas inom våra arbetsområden. 

Du ska ha tidigare erfarenhet av SEM och framförallt Google Ads, det är meriterande att ha google certifikat för Ads. 

Vad vi erbjuder dig som anställd

Som anställd på Tribusoft får du tillgång till flexibla tider och möjligheten att arbeta på dina egna villkor och bygga din arbetsdag på det sätt som passar dig. Du får dessutom tillgång till friskvårdsbidrag och självklart tjänstepension, tjänstepensionen tilldelas genom SEB.

Ditt arbete som SEM Specialist för Google Ads hos Tribusoft

Som Specialist av SEM/Google Ads hos oss är dina arbetsuppgifter att ta fram strategier till våra kunder som vill annonsera genom Google Ads i sök annonserna, du utför effektivt remarketing, display, google shopping annonser och även Youtube och Facebook kampanjer om detta ligger inom din kompetens. Till ditt förfogande har du även en SEO specialist och Webbutvecklare som hjälper dig skapa upp sidor med hög quality score för dina annonser om så behövs.

Du ska även vara bekväm med att ta möten med kunden i form av uppstartsmöten, redovisa resultat, samt ha god kommunikation med kunden med mål av att skapa skräddarsydda lösningar som passar kundens behov.

TribuSoft

TribuSoft är en digital marknadsföringsbyrå som har arbetat med SEO, SEM och Webbutveckling sedan 2018 och har sedan dess levererat grymma resultat främst genom vår specialisering inom SEO och webbutveckling till kunder av olika slag. Vi lägger vikt vid att skapa en trevlig arbetsmiljö där vi utmanas och utvecklas tillsammans.

Läs mer om oss på TribuSoft och möt vårt arbetslag här!

Är du intresserad av att arbeta med oss? Kontakta oss för frågor eller ansökan.