Account Manager

Till dig som vill arbeta som Account Manager hos oss

Vi på TribuSoft söker dig som vill växa med oss och erbjuda service av högsta kvalitet till våra kunder. Vi vill att du som account manager ska vara driven som person att leverera våra kvalitativa lösningar till kunder och vara duktig på att förklara värdet av dessa lösningar. Vi vill att du ska vara bekväm med att ansvara för kunder, ta lead på möten och svara på deras frågeställningar samt vara lyhörd efter vad deras önskemål är och leverera dessa tillsammans med våra SEO & Google Ads specialister. 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att sälja digital marknadsföring tidigare.

Vad vi erbjuder dig som anställd

Som anställd på TribuSoft får du tillgång till flexibla tider och möjligheten att arbeta på dina egna villkor och bygga din arbetsdag på det sätt som passar dig. Du får dessutom tillgång till friskvårdsbidrag och självklart tjänstepension, tjänstepensionen tilldelas genom SEB.

Ditt arbete som Account Manager hos Tribusoft

Ditt arbete som Account Manager hos oss är centrerat runt kunder och du kommer aktivt arbeta med att bygga upp en egen kundstock som du kommer ansvara över och arbeta med. Vi vill att ditt mål ska vara att skapa långvariga relationer med dina kunder och skapa ett förtroende hos dem kring våra tjänster, vi på TribuSoft lägger stor vikt vid att kunderna ska känna att de inte kan få samma service eller lika bra tjänster hos en annan leverantör och ditt arbete som Account Manager är att både få kunden att se värdet vi levererar och även förstå vad kunden har för önskemål av vårt arbete så att vi kan uppnå kundens förväntningar.

Du ska alltså vara bekväm med att ta möten med kunden i form av uppstartsmöten, redovisa resultat, samt ha god kommunikation med kunden med mål av att skapa skräddarsydda lösningar som passar kundens behov. 

TribuSoft

TribuSoft är en digital marknadsföringsbyrå som har arbetat med SEO, SEM och Webbutveckling sedan 2018 och har sedan dess levererat grymma resultat främst genom vår specialisering inom SEO och webbutveckling till kunder av olika slag. Vi lägger vikt vid att skapa en trevlig arbetsmiljö där vi utmanas och utvecklas tillsammans. 

Läs mer om oss på TribuSoft och möt vårt arbetslag här!

Är du intresserad av att arbeta med oss? Kontakta oss för frågor eller ansökan.