Digital Transformation i Möbelindustrin med Kläom.se

Skribent: Linus Pierre Aug 08 2023 September 20, 2023

Digital marknadsföring har revolutionerat hur vi väljer, köper och upplever produkter och tjänster. Inom möbelbranschen är det inte annorlunda. Företag som Kläom.se använder sig av de senaste digitala lösningarna för att ge sina kunder en oslagbar upplevelse, från första klick till slutprodukt.

Varför digitalisering är nyckeln till framgång för Klä Om AB:

Design & Innovation Online: Idag behöver kunder inte komma fysiskt till butiken för att uppleva kvalitet. Genom digitala kataloger och online-showrooms kan kunderna utforska och känna på produkterna på Klä Om AB utan att lämna sitt hem.

Digitalt miljöengagemang: Klä Om AB’s dedikation till miljön sträcker sig inte bara till deras fysiska produkter, utan även till deras digitala fotavtryck. Genom att klicka på LÄNK TILL MILJÖ, kan kunder lära sig mer om deras hållbarhetsinsatser.

Tapetsering & Nyproduktion på Dina Villkor: Med hjälp av digitala skissverktyg och interaktiva designplattformar kan kunder skräddarsy sina egna möbler eller renovera existerande sådana online. Och ja, både för TAPETSRING och NYPRODUKTIN.

Digitala Gardinlösningar & Båtdynor: Genom att använda online-verktyg erbjuder Klä Om AB skräddarsydda GARDINER och BÅTAR lösningar, från design till leverans.

Digital verkstad & Showroom: Klä Om ABs VERKSTAN och SHOWROOM är inte bara fysiska platser. Med 360° rundturer, online-provningar och digitala konsultationer kan kunderna få den kompletta upplevelsen från bekvämligheten av sitt eget hem.

Inom en värld som blir alltmer digital, står Klä Om AB i frontlinjen, redo att omfamna framtiden och de otaliga möjligheterna som den digitala marknadsföringen erbjuder.