Sökmotoroptimering (SEO)

 

Vi har erfarenhet av att ranka webbplatser i de mest konkurrensutsatta branscher i Sverige.

Det finns hundratals rankingfaktorer som Google tar hänsyn till. Vi är experter på att identifiera vilka förutsättningar en webbplats har och optimera för att den ska ha en övervägande mängd av rankingfaktorer på sin sida.

Detta har bevisat sig öka synligheten i Google på ett kostnadseffektivt sätt gång på gång.

On-page

Vi gör en nuläges analys av webbplatsen. Därefter tar vi fram förbättringsåtgärder utefter Googles riktlinjer som vi implementerar direkt på din webbplats.

Därefter gör vi en sökordsanalys för att säkerställa att er webbplats kommer exponeras mot relevanta sökord som faktiskt leder till avslut.

Off-page

Off-page, vilket innebär länkar, länkar återigen länkar. Vi besitter expertkompetens vad gäller detta och lägger upp en strategi som innebär att vi kommer vässa er nuvarande länkprofil. Ni kan förvänta er att de länkar som vi aktivt bygger kommer vara bestående även om ni väljer att byta SEO-byrå.

Ni hyr alltså inte länkar av oss.

Copywriting

Texter är en av de viktigaste rankingfaktorer för Google. Våra texter är av högkvalitet för både användare och Google. Vi driver webbplatser så som HittaWebbhotellet, där vi internt har skrivit över 50 000 ord relaterat till ämnet.

Vid löpande SEO ingår det givetvis att vi personligen skapar innehållet för era webbplatser.

Kontakta oss