Kundcase:
HittaWebbhotellet

HittaWebbhotellet.se har ökat synligheten med 2650 procent från december 2018 till december 2019. I en av Sveriges mest konkurrenssatta branscher vad gäller SEO. Detta är även ett CV på hur framgångsrik konverteringsoptimering ser ut.

Vi konverterar 5,6 procent av den totala trafiken på HittaWebbhotellet.se.

Besök hittawebbhotellet.se

HittaWebbhotellet.se är ett internt projekt på Tribusoft där vi har haft ambitionen att bli den största jämförelsetjänsten inom webbhotellmarknaden. Lanseringen av tjänsten gjordes det andra kvartalet under 2018 och vår löpande optimering av webbplatsen startade i juli 2018. Sedan starten har vårt arbete uppmärksammats av Dagensindustri, Breakit, Svenska dagbladet med fler.

Vår uppdragsformulering var enligt följande;
Skapa en webbplats som ska konkurrera om sökvolymer i en av Sveriges tuffaste branscher.

Ett år av löpande optimering blev HittaWebbhotellet den näst största jämförelsetjänsten sett till antalet besökare i månaden. Prognos för att bli den största enskilda aktören är satt första kvartalet 2020.

Våra primära sökord har varit webbhotell och bästa webbhotell.

HittaWebbhotellet.se har ökat synligheten med 2650 procent från december 2018 till december 2019. I en av Sveriges mest konkurrenssatta branscher vad gäller SEO.

Detta är även ett CV på hur framgångsrik konverteringsoptimering ser ut. Vi konverterar 5,6 procent av den totala trafiken på HittaWebbhotellet.se.

 

Total trafik:

hittawebbhotellet trafik ökning

 

Sökordet "webbhotell"

hittawebbhotellet sökordet webbhotell

 

Sökordet "bästa webbhotell"

hittawebbhotellet sökordet bästa webbhotell

 

Att arbeta i en nisch där konkurrensen är knivskarp krävs det nyanserade tillvägagångssätt för att synas väl. Vi applicerar liknande metodik för våra kunder och ser fantastiska resultat.

Kontakta oss